ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Θα αναφερθούμε συνοπτικά, πρώτα στις απαραίτητες για τη δημιουργία του ζύθου  - μπύρας  πρώτες ύλες (νερό, βύνη, λυκίσκο, μαγιά) και στη συνέχεια στα διάφορα στάδια της ζυθοποιητικής διαδικασίας,  ως τη διάθεση του ετοίμου προϊόντος στις διάφορες συσκευασίες  (φιάλες, βαρέλια, κουτιά αλουμινίου):

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

  • ΝΕΡΟ

  • ΒΥΝΗ

  • ΛΥΚΙΣΚΟΣ

  • ΜΑΓΙΑ

ΣΤΑΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

  • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΥΘΟΓΛΕΥΚΟΥΣ (ΒΥΝΟΓΛΕΥΚΟΥΣ)

  • ΨΥΞΗ ΖΥΘΟΓΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΑΥΤΌ ΚΑΘΑΡΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΓΙΑΣ

  • ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ ΖΥΘΟΓΛΕΥΚΟΥΣ – ΩΡΙΜΑΝΣΗ «ΝΕΑΡΗΣ ΜΠΥΡΑΣ» (JUNGBIER) 

  • ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ - ΑΝΘΡΑΚΕΥΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΤΟΙΜΟΥ ΖΥΘΟΥ ΠΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Πατήστε για μεγέθυνση

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΖΥΘΟΥ
Σχεδιασμός: INTERAKT Νίκα Ιωάννα & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική